Beton elicopterizat Sibiu

Pavaje din beton elicopterizat
Pavaje din beton elicopterizat

SPIZEN BETON

Pavaje din beton elicopterizat

Pavaje din beton elicopterizat,betonul elicopterizat cu sau fără cuarț este o tehnologie modernă de realizare a suprafețelor finisate mecanic cu aspect de oglindă și foarte rezistente la trafic intens.

Betonul elicopterizat este, deci recomandat pentru realizarea unor suprafete mari care se folosesc in industrie: depozite, fabrici, parcari, centre comerciale, centre logistice, piete, silozuri, hale industriale etc.

✅ Deviz gratuit! ✅

Pardoseală industrială elicopterizata

 

Această tehnologie este cunoscută și sub denumirea de silozuri industriale și poate fi realizată în diverse culori (gri, negru, verde, roșu) folosind cuarț sau pur și simplu gri fără a folosi cuarț.

Fiind o pardoseala de uz industrial, acest pavaj are o grosime de minim 20 cm iar betonul folosit are o rezistenta foarte mare. Este cunoscut și sub numele de beton finisat

Pardoseala industrială elicopterizata, este înainte de toate un sistem modern care se bazează pe realizarea unui strat de beton cu caracteristici deosebite, tratat cu un strat proaspăt realizat de minerale de beton și pigment de culoare care duc la obținerea unui rezultat finit unic, durabil și asemănător oglinzii.

Betonul elicopterizat este utilizat cu precadere in spatiile industriale, comerciale si rezidentiale, atat in interiorul cladirilor, cat si in exterior. Totusi, ce inseamna beton elicopterizat, prin ce se caracterizeaza si care sunt utilizarile si etapele de executie? Afla din materialul de mai jos in care descoperi si principalele avantaje si costul acestuia.

-Pavaje din beton elicopterizat     Caracteristici

Pentru a înțelege mai bine ce presupune betonul elicopterizat sau finisat, descopera care sunt caracteristicile acestuia:
● Suprafata neteda – betonul proaspat este slefuit si sunt netezite denivelarile (imperfectiuni ramase in urma procesului de turnare a betonului, urme de pasi etc);
● Poate avea aspect lucios – in functie de gradul de elicopterizare, pardoseala din beton poate avea un luciu placut (aspect de oglinda).

In plus, peste suprafata slefuita se poate aplica un lac de finisare pentru beton;
● Rezistent la trafic intens – grosimea betonului elicopterizat este de cel putin 20 de centimetri, in cazul spatiilor cu trafic greu.

Pentru conditii de trafic moderat, este recomandat un strat de minim 10 centimetri grosime;
● Rezistenta la socuri – prezinta o rezistenta sporita la solicitari mecanice si nu se fisureaza atat de usor ca alte tipuri de pardoseli.

De asemenea, nu necesita intretinere pe termen lung.

Totusi, daca este nevoie de reparatii, acestea se pot realiza usor, iar costurile sunt reduse;
● Impermeabilitate – suprafetele din beton finisat nu lasa apa sau alte lichide sa patrunda;
● Rezistenta la substante chimice – betonul elicopterizat, pregatit si turnat corespunzator, are o rezistenta foarte buna la actiunea substantelor corozive. Mai mult, curatarea suprafetelor se poate realiza usor;
● Poate fi colorat – pardoseala poate avea un finisaj simplu, gri, sau in nuante de rosu, albastru, verde, negru etc.

De asemenea, pentru suprafetele din beton elicopterizat se poate folosi cuart, astfel incat aspectul final sa fie unul deosebit si colorat.  

Pavaje din beton elicopterizat

– Utilizarea betonului elicopterizat

Datorita proprietăților foarte bune, Pavaje din beton elicopterizat,pretului accesibil si timpului scurt necesar pentru efectuarea lucrarii. Betonul elicopterizat reprezinta o alegere optima pentru numeroase aplicatii si proiecte. Iată care sunt principalele utilizari ale acestuia.

-Spatii industriale
Pavajul din beton elicopterizat poate fi utilizata in depozite si hale industriale, supuse traficului intens si operarii masinariilor grele.
De asemenea, reprezinta o solutie eficienta pentru service-urile sau atelierele din diferite domenii, datorita rezistentei la substante chimice si socuri mecanice, intretinerii si curatarii usoare.

-Spatii comerciale
In cazul spatiilor comerciale, betonul elicopterizat poate fi folosit pentru depozite, rampe de acces sau suprafete care trebuie sa faca fata atat traficului si/sau presiunii exercitate de marfuri de mare tonaj.
Mai mult, acest material de constructie este folosit adesea pentru parcari comerciale (interioare sau exterioare).

In acelasi timp, se poate folosi cuart pentru betonul elicopterizat, astfel incat pardoselile sa aiba o culoarea deosebita, potrivita pentru spatii comerciale (magazine, malluri etc) sau pentru zonele pietonale si de tranzit.

-Spatii rezidentiale
Sapa din beton elicopterizat este o varianta foarte buna pentru garaje sau parcari rezidentiale, holuri, terase sau zone de acces si de tranzit, cu sau fara un strat colorat de cuart.
Totodata, poate fi folosit pentru alei, atat pentru rezistenta sporita si durabilitate, cat si pentru aspectul placut.

-Acest material poate fi utilizat pentru diverse aplicatii intr-o locuinta individuala: pardoseala sau sapa din anexa, garaj, atelier, camera tehnica, terasa acoperita sau nu.
De asemenea, betonul elicopterizat poate fi folosit in curte, pentru turnarea aleilor pietonale sau de acces pentru vehicule etc.

GALERIE FOTO: