Beton Elicopterizat Ramnicu Valcea

Betonul elicopterizat este solutia de amenajare a pardoselilor care se remarca prin rezistenta si aspectul estetic placut.
Avand la baza un material foarte dur folosit in constructii – betonul – pardoseala elicopterizata se potriveste foarte bine pentru spatiile intens circulate din zone comerciale si industriale .

UTILIZARILE BETONULUI ELICOPTERIZAT
Spatii industriale

Când vine vorba de spații industriale, pardoseala din beton elicopterizat este o alegere înțeleaptăAcesta poate rezista la traficul intens al utilajelor, ceea ce îl face ideal pentru depozite și hale industriale.Rezistența sa la substanțe chimice și la șocuri mecanice îl face o opțiune bună pentru spațiile de service sau pentru ateliere. În plus, pardoseala din beton elicopterizat este ușor de întreținut și curățat.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de pardoseală durabilă și cu întreținere redusă pentru spațiile dumneavoastră industriale, pardoseala din beton elicopterizat merită cu siguranță luată în considerare.

Spatii comerciale

Spațiile comerciale adesea trebuie să facă față unui trafic și depozitari de mărfuri grele.
Acestea au nevoie de pardoseli durabile care să reziste la multă uzură.
Betonul finisat cu cuarț este o opțiune ideală pentru aceste spații. Betonul Elicopterizat este foarte solid și rezistent la deteriorări.

MATERIALE CARE REZISTĂ LA ÎNGHEȚ
Rezistența la îngheț a unui material trebuie garantată de producător, care declară în fișa tehnică toate caracteristicile produsului. 

Metodele prin care se demonstrează proprietățile de anti-îngheț ale podelei sunt clar definite în reglementări speciale.

 In reglementarile speciale si normative sunt fixate metodele de testare cu care se verifică performanța materialului.

Tensiunile la care sunt supuse plăcile trebuie să fie absorbite în mod adecvat de îmbinările din beton, care au un coeficient de dilatare diferit. 

Pentru a evita să aveți probleme cu extinderea diferitelor materiale, se introduc și rosturile de dilatare, care sunt pregătite în funcție de materialul podelei și de mediu.

Beton Elicopterizat Ramnicu Valcea
Beton Elicopterizat Ramnicu Valcea